ПОЗДОРОВЛЯЄМО УЧНІВ ІДХШ - ПЕРЕМОЖЦІВ І ДИПЛОМАНТІВ V ДЕЛЬФІЙСЬКИХ ІГОР СЛОБОЖАНЩИНИ

На фото: директор Харківського обласного навчально–методичного центру підвищення кваліфікації працівників культосвітніх закладів Т.М. Самоварова з роботою Евгенії Гудкової.

Протягом 6 днів, з 21 по 26 квітня 2015 року, близько 600 учнів шкіл естетичного виховання Харківської області брали участь у заключному етапі V Дельфійських ігор Слобожанщини, які щорічно проходять під гаслом “Надія. Молодість. Талант.” Усього ж цьогоріч понад 1700 юних митців нашого регіону у номінаціях «фортепіано», «народні інструменти», «духові та ударні інструменти», «скрипка, віолончель», «естрадний вокал», «академічний вокал», «хореографія», «театральне мистецтво» та «образотворче мистецтво» виборювали право на звання кращих у своїй спеціалізації.

Комплекти нагород у номінації “образотворче мистецтво” було розіграно 23 квітня. Програма конкурсу вимагала від учасників (а це понад 100 юних художників) надання домашньої роботи: натюрморт за темою «Домашня іграшка», а також виконання роботи безпосередньо на змаганнях: оригінальний малюнок за мотивами запропонованого твору. Твір було визначено жеребкуванням перед початком змагань. Для молодшої вікової групи (11-13 років) – завданням стало створення ілюстрації до твору «Дванадцять місяців» С. Маршака, для старшої (14-16 років) — «Снігуронька» О. Островського. Роботи виконувалися у вибраній техниці впродовж 4-х академічних годин. Переможці визначалися шляхом складання результатів двох робіт — домашньої та конкурсної.

Приємно зазначити, що й цього року вихованці нашої школи підтвердили високу репутацію нашого навчального закладу і отримали високі нагороди: семикласниця ІДХШ Євгенія Гудкова у молодшій віковій категорії стала переможцем і отримала золоту медаль, а її однокласниця Анна Купріянова стала дипломантом.

Тож поздоровляємо дівчаток і їх наставницю Наталію Георгіївну Маріненко з цим успіхом і бажаємо нових творчих досягнень!

Кiлькiсть переглядiв: 199

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.