ПОЗДОРОВЛЯЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ ОГЛЯДУ-КОНКУРСУ “ПИСАНКОВИЙ РАЙ”

Композиція Валерії Ісіченко “Єдина Україна. Схід і Захід разом”

8 квітня, напередодні Світлого Христового Воскресіння, в Ізюмському Палаці молоді та підлітків “Залізничник” відбулося підбиття підсумків огляду-конкурсу дитячої творчості “Писанковий рай”, який проводиться за підтримки народного депутата України, голови партії “Відродження” В.М. Остапчука та громадської спілки “Соціальний Рух Поваги”. Приємно, що серед численних робіт, наданих школярами Борівського, Ізюмського, Куп'янського і Шевченківського районів, а також міст Ізюм та Куп'янськ, кращими в номінаціях “писанка з дерева” та “декоративна писанка з бісеру” були визнані роботи вихованок нашої школи — Валерії Ісіченко і Тетяни Савченко.

Восьмикласниця Валерія, в своїй композиції “Єдина Україна. Схід і Захід разом”, використала два яйця, прикрасивши їх традиційними орнаментами Західної та Східної України. Оглядаючи цю композицію, і члени журі, і звичайні глядачі, відзначали копітку працю дівчини та нетрадиційний підхід до виконання завдання. Цікаві рішення для оздоблення бісером своєї композиції під назвою: “Срібло і золото” знайшла також і семикласниця ІДХШ Тетяна, її робота вражає оригінальністю техніки, вишуканістю і елегантністю.

Тож, поздоровляємо наших учениць і їх наставниць — Олену Вячеславівну Недавню та Наталію Георгіївну Маріненко й зичимо їм нових творчих успіхів!

Кiлькiсть переглядiв: 187

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.