ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ І ДИПЛОМАНТІВ ХХVІ МІЖНАРОДНОГО ФЕСТИВАЛЮ ДИТЯЧОЇ ТВОРЧОСТІ “ПІДВОДНІ ФАНТАЗІЇ — 2015”

Мабуть, небагато знайдеться у світі людей, яких би не вабили безмежні і мінливі простори морів та океанів, таємничий світ їх глибин. Тож зрозуміло чому Міжнародний фестиваль дитячої творчості “Підводні фантазії”, що проводиться Спілкою українських професійних інструкторів підводного плавання, Громадською організацією культурно-екологічний центр “Наше майбутнє” у співпраці з Всесвітнім фестивалем зображення підводного світу (Марсель, Франція), має таку величезну кількість учасників. Щорічно на розгляд журі фестивалю свої роботи надсилають 5-8 тисяч конкурсантів з України, Росії, Білорусі, Казахстану, Азербайджану, Латвії, Угорщини, Естонії та інших країн. Дітей приваблює яскрава і багатогранна тематика конкурсу, можливість використання різноманітних технік, тощо.

Приємно усвідомлювати, що серед такої кількості талановитих і обдарованих учасників вихованці нашої школи, як-то кажуть, не пасуть задніх. Навпаки, кожного разу чимало учнів ІДХШ в різних вікових категоріях і номінаціях отримують на фестивалі дипломи лауреатів та дипломантів, а колекція дитячих робіт, яку ми надсилаємо організаторам, постійно визнається однією з кращих. Не зрадили ми такій “традиції” і цьогоріч — дипломами за ІІ місце і срібними медалями фестивалю нагороджені двоє наших вихованців, ще 17 нагороджені дипломами за ІІІ і 13 за ІV місця. У 2015 році колекція робіт учнів Ізюмської дитячої художньої школи визнана кращою і відзначена медаллю за І місце.

За виховання у дітей любові до природи і розвиток зацікавленості до підводного світу засобами мистецтва наш навчальний заклад нагороджений грамотою Спілки українських професійних інструкторів підводного плавання, а викладачі школи: Пелех М.В., Недавня О.В., Мариненко Н.Г., Калініна Я.А., Пономаренко А.М. і Тарєєва О.Є., які підготували дітей до участі у конкурсі, відзначені Подякою оргкомітету ХХVІ Міжнародного фестивалю дитячої творчості “Підводні фантазії - 2015”

Тож поздоровляємо наших учнів і їх наставників з таким успіхом і бажаємо їм нових досягнень у наступних конкурсах та фестивалях!

Кiлькiсть переглядiв: 170

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.