ВІТАЄМО УЧЕНИЦЮ 7 КЛАСУ ІДХШ З ПЕРЕМОГОЮ У ЗАКЛЮЧНОМУ ЕТАПІ ХІІІ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ УЧНІВСЬКОЇ ТВОРЧОСТІ «Об’єднаймося ж, брати мої!”

Робота Євгенії Гудкової "Зацвіла у лузі червона калина" (аплікація з тканини), викладач Н.Г. Маріненко.

Всеукраїнський конкурс учнівської творчості «Об’єднаймося ж, брати мої!”, присвячений Шевченківським дням, був започаткований у березні 2002 року з метою популяризації творчої спадщини Т.Г. Шевченка, утвердження його духовних заповідей як важливого чинника консолідації суспільства.

З того часу цей конкурс, участь в якому беруть найкращі учні спеціалізованих навчальних мистецьких закладів та художніх студій, став одним із найпрестижніших конкурсів в Україні. Щорічно до Києва з усіх куточків нашої країни надходять сотні робіт конкурсантів - переможців обласних етапів, та лише кілька з них здобувають перемоги у двох номінаціях: “образотворче мистецтво” і “декоративно-прикладне мистецтво”. Приємно, що вже тричі поспіль перемогу в цьому конкурсі з роботами декоративно-прикладного мистецтва здобувають учні нашої школи: у 2012р. - Катя Лоладзе (викладач Н.М. Гвозд), у 2013р. - Валерія Ісіченко (викладач О.В. Недавня) і от у нинішньому 2014/2015 навчальному році — Євгенія Гудкова (викладач Н.Г. Маріненко).

Тож вітаємо Євгенію і її наставницю Наталію Георгіївну з цим досягненням та бажаємо нових творчих успіхів!

Кiлькiсть переглядiв: 431

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.