ГОТУЄМОСЯ ДО КОНКУРСІВ І ФЕСТИВАЛІВ

Конкурсно-фестивальна робота в Ізюмській дитячій художній школі ім. С.І. Васильківського — одна із важливих складових навчально-виховного процесу, адже для учнів - це прекрасний спосіб перевірки рівня своїх знань і умінь, додання впевненості у силах, чудова нагода, як-то кажуть, і себе показати, і чогось навчитися в інших.

Як завжди, наприкінці календарного року вихованці художніх шкіл нашої країни готуються взяти участь в одному із найпрестижніших конкурсів серед учнів початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів - Всеукраїнському конкурсі учнівської творчості під гаслом «Об’єднаймося ж, брати мої!», присвяченого Шевченківським дням. Звичайно, йде така підготовка й у нашій школі. Над своїми роботами учні працюють творчо, натхненно, як на уроках, так і у позаурочний час. Кожному з них хочеться, щоб його робота була особливою, тож експериментують з композиціями, техніками виконання, тощо. Нема у школі проблем і з кількістю охочих взяти в ньому участь, адже у наших вихованців є певний стимул: вже два роки поспіль учні ІДХШ займають у конкурсі перші місця в номінації декоративно-ужиткове мистецтво.

З наближенням новорічних і різдвяних свят у школі починається підготовка до Всеукраїнського конкурсу дитячих робіт “Святий Миколай” та регіонального конкурсу новорічно-різдвяних прикрас “Зимова казка”, що проходить за підтримки Народного депутата України, Героя України В.М. Остапчука, Громадської спілки “Соціальний рух Поваги” та Ізюмської єпархії. У цих конкурсах для наших учнів також є чимало незвичного і цікавого, зокрема, використання нових матеріалів, з яких виготовляються прикраси.

Кiлькiсть переглядiв: 310

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.