Фестиваль “Підводні фантазії”

Робота Катерини Пінчук , 7 років “Танцюють всі”

Фестиваль “Підводні фантазії” у співпраці з Всесвітнім фестивалем зображення підводного світу (Марсель, Франція) цього року в Донецьку проводився вже у 25-й раз. Щорічно у цьому престижному конкурсі беруть участь від 5 до 8 тисяч дітей з України, Росії, Білорусі, Казахстану, Азербайджану, Латвії, Угорщини, Естонії та інших країн. Понад 10 років тому цей фестиваль зацікавив педагогів та учнів Ізюмської дитячої художньої школи ім. С.І. Васильківського, які з тих пір кожного року надсилають на розгляд журі свої роботи і з нетерпінням чекають на оголошення підсумків.

Слід зазначити, що за цей час чимало учнів ІДХШ ставали переможцями і дипломантами цього престижного фестивалю, а школа неодноразово була відзначена дипломами і медалями за кращі колекції наданих учнівських робіт. Приємно, що й цього року цей високий рівень був підтверджений — учениця 1-го класу художньої школи Катерина Пінчук посіла ІІ місце і була нагороджена дипломом та срібною медаллю. Ще п'ятеро вихованців школи: Анастасія Невинна, Кіріл Пивовар, Іван Пелех, Ганна Сапета та Євгенія Гудкова отримали дипломи за ІІІ місце, а Валерія Бараннік — за IV.

Цьогоріч оргкомітетом і журі ХХV Міжнародного фестивалю дитячої творчості “Підводні фантазії 2014” були також відзначені педагоги школи та навчальний заклад в цілому. За колекцію учнівських робіт, яку діти підготували під керівництвом своїх наставників: Недавньої О.В., Мариненко Н.Г., Пономаренко А.М., Пелех М.В., ІДХШ нагороджена дипломом і медаллю за ІІ місце (серед 300 колективів-учасників). Окремо викладач школи Недавня Олена Вячеславівна нагороджена грамотою журі фестивалю за колекцію робіт її учнів. На адресу школи також надійшов лист-подяка від оргкомітету конкурсу, в якому висловлюється вдячність на адресу викладачів і учнів - учасників фестивалю.

Кiлькiсть переглядiв: 317

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.