Повернутися до звичайного режиму

СПІЛЬНИМИ ЗУСИЛЛЯМИ ЗДІЙСНЮЮТЬСЯ МРІЇ

В класі-майстерні О.В. Недавньої після закінчення ремонту

Початок нового навчального року — завжди напружена і відповідальна пора, особливо в школах естетичного виховання, де вкрай необхідно створити відповідні умови для формування особистості, розвитку творчої обдарованості учнів. Річ у тім, що навчання у спеціалізованих мистецьких навчальних закладах вимагає від дитини не лише значного розумового напруження, а й великої фізичної витривалості, і тут велику роль має матеріально-технічна база закладу, що сприяє відчуттям емоційного й фізичного комфорту в учнів. Охайні, затишні, своєчасно провітрені, але без протягів, приміщення, комфортний у будь-яку пору року температурний режим знижують загрозу виникнення захворювань у дітей, стимулюють їх пізнавальну активність, дають змогу гармонійно розвиватися.

Приємно зазначити, що цього року в ІДХШ вдалося значно поліпшити матеріально-технічну базу закладу. Звичайно, левова частка ремонтно-відновлювальних робіт у школі була проведена влітку, проте не завершилися вони і з початком занять. За підтримки керівництва міста, депутатів обласної та міської рад, приватних підприємців, батьків учнів протягом вересня-листопада в художній школі вдалося вирішити багато проблем. Зокрема, завдяки чималим коштам виділеним із міського бюджету, в школі вдалося провести частковий ремонт системи опалення, замінити три дерев'яних вікна у класі викладача О.В. Недавньої на метало-пластикові, застелити лінолеумом підлогу у трьох класах-майстернях загальною площею майже 100 кв. метрів, ще в одному класі, площею 25 кв. метрів, вкрити підлогу керамічною плиткою, провести ремонт кольорового принтеру, придбати лампи освітлення і 5 вогнегасників. Дякуючи допомозі депутатів обласної та міської рад В.А. Ісламова і С.В. Філоненко у школі додатково вдалося встановити ще два метало-пластикових вікна у класі викладача Н.Г. Маріненко. Велику допомогу в ремонті приміщень школи надали приватні підприємці О.А. Шук, В.О. Гелла, О.В. Мірошниченко, а також, як завжди, батьки наших вихованців.

Тож від імені учнів, педагогів і адміністрації школи ми хочемо подякувати усім, хто долучився до цієї справи, за допомогу і чуйне ставлення до дітей та побажати всього найкращого у житті.

Кiлькiсть переглядiв: 242

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.