УРОЧИСТОСТІ З НАГОДИ ДНЯ ХУДОЖНИКА В ІЗЮМІ

На фото: під час проведення урочистої церемонії посвяти учнів 4-х класів в "юні художники"

У п'ятницю, 7 жовтня, в Міському палаці культури відбулися загальноміські урочистості з нагоди Дня художника. В святково прикрашеній залі цього дня зібралися вчителі, учні художньої школи і їх батьки, випускники нашого навчального закладу попередніх років, численні гості. До присутніх зі словами привітання звернувся заступник Ізюмського міського голови В.В. Мацокін. Він висловив слова щирої вдячності педагогам ІДХШ за плідну роботу у сфері естетичного виховання підростаючого покоління, побажав їм наснаги, нових творчих успіхів і вручив директору школи сертифікат на 13650 гривень для виготовлення та встановлення трьох метало-пластикових вікон у класі-майстерні викладача О.В. Недавньої.

У своїй промові, від імені керівництва міста, Володимир Володимирович подякував викладачам школи — Тарєєвій О.Є., Недавній О.В., Маріненко Н.Г., Сорокі В.Т., Міщенко Я.А. за активну участь у культурно-мистецьких заходах міського та обласного рівнів і вручив їм Почесні грамоти Ізюмського міського голови.

Вже традиційно в рамках заходу була проведена церемонія посвяти учнів 4-х класів ІДХШ в “юні художники", яка, як завжди, пройшла у піднесеній, дещо гумористичній, дружній і доброзичливій атмосфері. Святкового настрою усім присутнім додали виступи аматорських дитячих колективів нашого міста, які стали чудовим подарунком до свята.

Кiлькiсть переглядiв: 239

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.