СВЯТО ПОЧАТКУ НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ В ХУДОЖНІЙ ШКОЛІ

Під час проведення урочистої лінійки 1 вересня 2016р.

1 вересня у виставковій залі художньої школи відбулася урочиста лінійка з нагоди Дня Знань і початку нового навчального року. Зі святом, що відкриває нову, осяйну і часто нелегку дорогу – дорогу до знань, до нових звершень, вихованців школи привітали: начальник управління культури Ізюмської міської ради О.І. Яснова, директор школи К.Є. Мілкін, заступник директора з навчально-виховної роботи М.В. Пелех.

Перший день нового навчального року дійсно особливий: для учнів — це новий крок до пізнання себе і світу, вчителів він надихає успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей. Для 268 вихованців ІДХШ, які обрали шлях розвитку своїх здібностей в сфері образотворчого мистецтва, цей рік в художній школі буде насичений новими відкриттями і звершеннями. Безумовно, особливим і визначальним стане він і для 49 маленьких ізюмчан, які 1 вересня вперше переступили поріг нашого навчального закладу, щоб познайомитися з невідомими донині науками.

Під час проведення святкового заходу вчителям школи — Тарєєвій О.Є., Недавній О.І. і Міщенко Я.А. начальник управління культури вручила Подяки від організаторів конкурсу з виготовлення ляльок-мотанок “Слобожанський хоровод”, що проходив в нашому обласному центрі у липні-серпні в рамках культурно-мистецьких заходів приурочених до 25-ї річниці Незалежності України. Олена Іванівна подякувала педагогам за копітку працю та високий професійний рівень їх роботи, що дозволив гідно представити наше місто на обласному рівні. Під гучні оплески усіх присутніх грамоти і дипломи отримали також і учні — переможці та дипломанти міжнародних, всеукраїнських і обласних конкурсів та фестивалів.

Кiлькiсть переглядiв: 309

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.