СВЯТО ВИПУСКНИКІВ 2016

Фото випускників ІДХШ 2016 року на згадку

У суботу, 21 травня, в художній школі відбувся випускний вечір восьмикласників — подія радісна, проте й з деяким присмаком смутку. 25 вихованців школи, отримавши свідоцтва про закінчення повного курсу початкової художньої освіти і професійної орієнтації, цього дня розпочали новий відрізок життєвого шляху. Поздоровити випускників із завершенням навчання прийшли їх батьки, рідні та друзі, учні молодших класів, випускники ІДХШ попередніх років, керівники міста — заступник Ізюмського міського голови В.В. Мацокін і начальник управління культури Ізюмської міської ради О.І. Яснова.

Педагоги і батьки зробили все можливе для того, щоб цей день наші випускники запам'ятали на все життя. У святково прикрашеній виставковій залі та рекреаціях на ІІ поверсі були розгорнуті виставки екзаменаційних робіт восьмикласників з основних предметів, що вивчаються в школі: рисунку, живопису, композиції, скульптури, декоративно-ужиткового мистецтва. З допомогою викладачів був створений сценарій дійства, забезпечений його музичний аудіосупровід, підготовлене цікаве слайд-шоу про винуватців свята. Захід пройшов у теплій і затишній атмосфері.

Тож, шановні наші випускники, будьте гідними поваги людьми, радуйте своїх батьків, педагогів і всіх ізюмчан новими творчими досягненнями! У добру путь!

Кiлькiсть переглядiв: 247

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.