ВІТАЄМО УЧЕНИЦЮ НАШОЇ ШКОЛИ — ПЕРЕМОЖНИЦЮ V ОБЛАСНОГО КУНКУРСУ ДИТЯЧОГО МАЛЮНКА “Сияние Эллады»

А. Сніжкова в залі Харківського художнього музею під час вручення нагороди

17 жовтня в приміщенні Харківського художнього музею відбулася церемонія нагородження переможців V обласного конкурсу дитячого малюнка “Сияние Эллады”, що проводиться в нашому обласному центрі під егідою Харківської міської спілки греків “Геліос” за підтримки відділу з роботи із об'єднаннями громадян Харківської міської ради і Харківського художнього музею. Метою фестивалю є популяризація культурної спадщини грецького народу, виховання підростаючого покоління на високих ідеалах еллінізму, взаємозбагачення культур України і Греції..

Цьогоріч темами конкурсу стали легенди і міфи Давньої Греції про створення світу та про богів Олімпу. Теми викликали велику зацікавленість у вихованців нашої школи, та це й зрозуміло, адже немає, мабуть, у світі людини, яку б не захоплював незвичайний світ давньогрецької міфології — героїчний, сповнений важкої боротьби людини за своє існування, і, водночас, такий світлий і ліричний. Тож, після відбору дитячих робіт, на розгляд журі конкурсу було надано 17 робіт учнів ІДХШ у двох вікових категоріях: від 6 до 10 та від 11 і до 16 років.

Приємно, що й у цьому конкурсі вихованці ІДХШ продемонстрували високий рівень підготовки. Серед понад 150 учасників конкурсу, у віковій категорії від 6 до 10 років, дипломом за ІІ місце нагороджена учениця нашої школи Сніжкова Анастасія, ще 16 відзначені дипломами учасників. Тепер їх роботи певний час будуть експонуватися у виставковій залі Харківського художнього музею.

Поздоровляємо Настю і її наставницю, викладача ІДХШ Міщенко Я.А., з цим успіхом й зичимо їм нових творчих досягнень!

Кiлькiсть переглядiв: 283

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.