Повернутися до звичайного режиму

Свято “юних художників” 2015

Цього року це традиційне для нашої школи свято відбулося у п'ятницю, 9 жовтня, в КДК “Спартак”. Поздоровити учнів 4-х класів з досягненням певного рівня в навчанні, привітати їх з посвятою в “юні художники”, прийшли першокласники, майбутні випускники нашого навчального закладу - восьмикласники, педагоги, батьки, почесні гості.

Як завжди, захід пройшов у доброзичливій і дружній атмосфері. В театралізоване дійство з одяганням беретів і шарфів художників, декламуванням віршів, виконанням гімну “юних художників”, створеного у школі, дуже органічно влилися виступи вокалістів і танцюристів з аматорських дитячих колективів міста.

З Всеукраїнським святом — Днем художника і 161-ю річницею від дня народження нашого земляка, видатного українського художника С.І. Васильківського присутніх привітав Ізюмський міський голова О.А. Божков. Він подякував педагогам художньої школи за високий професіоналізм, плідну і самовіддану працю на ниві естетичного виховання підростаючого покоління, а винуватців свята — четверокласників, поздоровив із першим “почеcним званням” в їхньому житті. Олександр Андрійович побажав їм добре вчитися, якнайкраще опановувати всі тонкощі тієї справи, якою вони зараз займаються в художній школі, відчувати гордість за свою причетність до мистецтва.

Кiлькiсть переглядiв: 381

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.