ОСОБЛИВЕ СВЯТО ОСЕНІ

Під час проведення урочистої лінійки в ІДХШ 1 вересня 2015р.

1 ВЕРЕСНЯ - День знань - особливе свято! Завжди яскравий, насичений емоційністю та хвилюючою атмосферою, цей день розпочинає новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової, осяйної і часто нелегкої дороги – дороги до знань, до нових звершень. Особливим і, безперечно, визначальним у житті він стане для 58 маленьких ізюмчан, які 1 вересня вперше переступили поріг художньої школи, щоб познайомитися з невідомими донині науками.

На урочистій лінійці вихованців школи зі святом привітали заступник Ізюмського міського голови О.М. Полях, начальник управління культури Ізюмської міської ради О.І. Яснова, директор школи К.Є. Мілкін, заступник директора з навчально-виховної роботи М.В. Пелех. Олексій Михайлович і Олена Іванівна вручили учениці 8-го класу ІДХШ Євгенії Гудковій Грамоту Міністерства культури України за перемогу у заключному етапі Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості “Об'єднаймося ж, брати мої” в номінації декоративно-ужиткове мистецтво і Почесну грамоту Міністерства культури України “За вагомий особистий внесок у створенні духовних цінностей та високу професійну майстерність” її наставниці, викладачу художньої школи Наталії Георгіївні Маріненко.

Під час проведення святкового заходу, під оплески усіх присутніх, ще чимало вихованців ІДХШ отримали нагороди за досягнення в багатьох інших конкурсах, серед них — третьокласник художньої школи Іван Пелех і четверокласник Дмитро Нестеренко, яким були вручені дипломи за ІІ місце і срібні медалі за перемогу у ХХVІ Міжнародному фестивалі дитячої творчості “Підводні фантазії”.

Кiлькiсть переглядiв: 165

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.