ВІТАЄМО ДИПЛОМАНТІВ IV МІЖНАРОДНОГО КОНКУРСУ ДИТЯЧОГО МАЛЮНКА “ДРУЖАТ ДЕТИ НА ПЛАНЕТЕ”

Навесні минулого року в Білорусі завершився конкурс дитячого малюнка, головною метою якого є виховання у дітей і молоді прагнення жити в мирі і дружбі, шанобливо ставитися до людей різних національностей і пишатися своєю Батьківщиною. Цей конкурс має відповідну назву - “Дружат дети на планете” і проводився у Мінську вже в четвертий раз.

Вражає кількість та географія наданих на розгляд журі робіт — понад 30 тисяч учасників з 26 країн світу. За словами організаторів конкурсу, його “широка географія продемонструвала приналежність юних художників до різних національних культур, познайомила з традиціями різних народів, зробила фестиваль змістовнішим і багатшим. Кожен малюнок - справжній шедевр, сповнений дивовижною життєвою силою і добротою. Конкурс відкрив нові таланти, став символом дружби і взаєморозуміння між дітьми різних країн”.

Учні Ізюмської дитячої художньої школи ім. С.І. Васильківського в цьому конкурсі брали участь вперше, проте дебют, зважаючи на кількість учасників, виявився вдалим. Четверо наших вихованців — Євгенія Гудкова, Марія Кондратенко, Дмитро Нестеренко і Данило Чміль стали дипломантами, а на адресу школи надійшов лист, в якому організатори висловлюють слова вдячності адміністрації і викладачам навчального закладу за участь у конкурсі і якісну підготовку учасників. Тож вітаємо наших учнів і їх педагогів з новими творчими досягненнями й бажаємо тримати так і надалі!

Кiлькiсть переглядiв: 204

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.