Повернутися до звичайного режиму

СВЯТО ПОЧАТКУ НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ В ХУДОЖНІЙ ШКОЛІ

1 вересня – День знань – важливе свято в житті всіх школярів. У цей день чимало маленьких ізюмчан вперше переступили поріг художньої школи, щоб познайомитися з невідомими донині науками. На урочистій лінійці вихованців школи з початком нового навчального року та Днем знань привітали: начальник управління культури Ізюмської міської ради О.І. Яснова, директор школи К.Є. Мілкін, заступник директора з навчально-виховної роботи М.В. Пелех.

Олена Іванівна Яснова вручила нагороди учням школи: Грамоту Міністерства культури України - учениці 8-го класу ІДХШ Валерії Ісіченко — за перемогу у заключному етапі Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості “Об'єднаймося ж, брати мої”, присвяченого 200-річчю від дня народження Т.Г. Шевченка, в номінації декоративно-ужиткове мистецтво та Диплом за ІІ місце і срібну медаль учениці 2-го класу художньої школи Катерині Пінчук за перемогу у ХХV Міжнародному фестивалі дитячої творчості “Підводні фантазії”.

Почесну грамоту Міністерства культури України “За вагомий особистий внесок у створенні духовних цінностей та високу професійну майстерність”, за підписом міністра — Є.М. Нищука, отримала також наставниця Валерії Ісіченко Олена Вячеславівна Недавня.

Кiлькiсть переглядiв: 289

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.