Повернутися до звичайного режиму

Міжнародний фестиваль дитячої творчості "Підводні фантазії"

Цього року Ізюмська дитяча художня школа імені С.І. Васильківського вже традиційно прийме участь у конкурсі дитячих робіт та Міжнародному фестивалі дитячої творчості "Підводні фантазії".

Фестиваль "Підводні фантазії" проходить у співпраці зі "Всесвітнім фестивалем зображення підводного світу" (Марсель, Франція) і проводиться в Донецьку вже двадцять чотири роки поспіль. Щорічно в ньому приймають участь 5-8 тисяч дітей з України, Росії, Білорусі, Казахстану, Азербайджану, Латвії, Угорщини, Естонії та інших країн. У різних містах України та за кордоном постійно проводяться виставки "Підводні фантазії" з кращими дитячими роботами різних років.

Міжнародний фестиваль дитячої творчості "Підводні фантазії" чудова можливість для активних творчих дітей, як то кажуть, і себе показати та й на інших подивитися. Тож наша художня школа просто не могла пройти повз такий цікавий конкурс. Тема досить яскрава і багатогранна, тому багацько учнів одразу виявило бажання працювати в цьому напрямку, щоб встигнути проявити себе якнайкраще.

У когось вийшло трішки краще, хтось не дотягнув, та в кінцевому результаті учні нашої школи, віком від 9 до 12 років, приймають участь в цьому конкурсі, а заразом у Міжнародному фестивалі. Більшість робіт дітей нашої школи, які приймуть участь у конкурсі, можна переглянути безпосередньо в цій статті.

Кiлькiсть переглядiв: 422

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.