Повернутися до звичайного режиму

Участь у міжнародному проекті "Мир у світі"

В цьому році наша школа вперше взяла участь у проекті "Мир у світі" від Фонду Мистецтв Фермата Сполучених Штатів Америки.

Головним завданням проекту було створення з малюнків дітей різних країн світу пересувних виставок, що мандруватимуть новими громадськими бібліотеками США протягом 2018 року. Метою ж є ознайомлення мешканців різних штатів з творчим баченням дітей, їх чистим прагненням до миру, злагоди та порозуміння.

Від нашого закладу, завдяки підтриці керівництва міста, а особливо особистій підтримці заступника міського голови Мацокіна Володимира Володимировича, в цьому проекті взяли участь 16 наших учнів. За підсумками перегляду їх робіт Фондом Мистецтв Фермата, всі вони увійшли до загальної експозиції. Крім цього від Фонду до Виконавчого комітету Ізюмської міської ради надійшли пам*ятні сертифікати учням та викладачам на вдячність за участь у проекті.

Дані сертифікати будуть вручатися 21.03.2018 року о 16.00 міським головою Валерієм Віталійовичем Марченко. Запрошуємо учасників на нагородження.

Також, повідомляємо, що дитячі роботи будуть експоновані на висавці, яка розпочала свою роботу із Нью-Гемпширі, а потім буде демонструватися в Штатах Массачусетс та Коннектикут. З розкладом виставки Ви можете ознайомитися, як у нас на сайті, так і у класних керівників та на дошці оголошень.

Бажаємо нашим учням перемог, натхнення та успішної реалізації творчих задумів

Кiлькiсть переглядiв: 433

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.