Повернутися до звичайного режиму

Мистецтво в барвах

06 жовтня 2017 року відбулася масштабна подія в житті нашої школи- свято Дня художника України.

В рамках цього свята в Міському Палаці культури працівниками Ізюмської дитячої художньої школи ім.С.І. Васильківського було організовано та проведено виставку робіт учнів та викладачів школи з різноманітних напрямків образотворчого мистецтва. Представлені роботи з кераміки, живопису, бісероплетіння, художньої вишивки та багато чого цікавого. Роботи викликали живий інтерес з боку глядачів.

Також, на великому екрані в холі Палацу, транслювався фільм про Ізюмську дитячу художню школу ім. С.І. Васильківського. Особливою увагою фільм користувався в дітей, учнів інших шкіл, в тому числі загальноосвітніх, що прийшли на свято.

Після виставки розпочалося святкування Дня художника України. Свято "Мистецтво в барвах" було представлене у вигляді театралізованої постановки.

Своє мистецтво представили різноманітні творчі колективи: дитячий театралізований колектив "ШОК",вокальна студія "М-Стиль", зразковий театр танцю "Вдохновение", народний художній колектив естрадно-циркового мистецтва "Чудесники", зразковий аматорський колектив народного танцю "Вдохновение" та інші.

На святі були присутні почесні гості: заступник міського голови з гуманітарних питань Мацокін Володимир Володимирович, начальник Управління культури Ізюмської міської ради Яснова Олена Іванівна, та інші відомі громадяни нашого міста.

Володимир Володимирович привітав творчу громаду зі святом Дня художника України та побажав усіляких гараздів. Окрім цього, він вручив від міської влади сертифікат на суму 6000 грн. на придбання сучасних енергозберігаючих світильників для 4 кабінетів ІДХШ, а також, солодкі подарунки учасникам свята. Сертифікат та подарунки для учнів четвертих та восьмих класів школи отримала директор ІДХШ Чернишева Н.Ю. Також, Володимир Володимирович вручив почесні нагороди викладачам школи Тарєєвій О.Є., Пелех М.В., Гвозд Н.М.

Після цього слово для привітання взяла Олена Іванівна Яснова, яка долучилася до слів привітання усіх творчих людей Ізюмської громади та вручила грамоту від Управління культури викладачу ІДХШ Ісіченко І.В.

В рамках даного свята відбулася найзначуща подія в житті четверокласників нашої школи, а саме Посвята в Юні художники.Майбутні випускники-учні восьмого класу вручили їм почесні відзнаки- значки "Юний художник". Після цього учні четвертих класів прийняли присягу художників та спільно з восьмим класом виконали гімн Ізюмської дитячої художньої школи.

Свято мало великий резонанс серед творчої ланки нашого міста.

Учнівський колектив та колектив працівників школи щиро вдячні за таке яскраве свято!

Ми сподіваємось, що й надалі дана традиція буде продовжуватися.

Кiлькiсть переглядiв: 315

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.