“ПИСАНКОВИЙ РАЙ - 2016”

26 квітня в Храмі Ікони Піщанської Божої Матері відбулася урочиста церемонія нагородження переможців IV традиційної виставки-конкурсу “Писанковий рай”, що проводиться в рамках проекту “Творча Слобожанщина” у 177 територіальному виборчому окрузі з 2013 року під патронатом Героя України, народного депутата України Віктора Миколайовича Остапчука та при благословенні Високопреосвященнійшого Єлисея, Архієпископа Ізюмського і Куп'янського.

Журі, до складу якого увійшли провідні майстри декоративно-прикладної творчості, визначили переможців. Приємно зазначити, що серед 147 учнів навчальних закладів нашого міста, які взяли участь у цьому фестивалі, перше місце отримала Марія Кондратенко, учениця 5 класу ІДХШ. Друге місце посіла учениця Ізюмської гімназії № 3 Софія Булашева, випускниця нашого навчального закладу. Тож зрозуміло, чому саме Ізюмська дитяча художня школа ім. С.І. Васильківського стала володарем гран-прі. В дарунок школі організатори творчого конкурсу передали також копію ікони Піщанської Божої Матері та книгу з історії мистецтвознавства.

Сьогодні дитячі писанкарські роботи прикрашають Великоднє дерево в Ізюмському краєзнавчому музеї ім. М.В. Сібільова і демонструються для широкого загалу відвідувачів.

Кiлькiсть переглядiв: 244

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.