ВІТАЄМО ДИПЛОМАНТА ОБЛАСНОЇ ОЛІМПІАДИ З ІСТОРІЇ ОБРАЗОТВОРЧОГО МИСТЕЦТВА

На фото зліва-направо: Юлія Волкова, Олександра Гудкова, Світлана Коноваленко

26 березня 2016р. в приміщенні обласного навчально-методичного центру підвищення кваліфікації працівників культосвітніх закладів відбулась обласна олімпіада з історії образотворчого мистецтва за темою: «Академізм як фундамент і гарантія збереження класичних традицій образотворчого мистецтва».

ОНМЦПК постійно і цілеспрямовано проводить різноманітні конкурси, огляди, виставки, фестивалі за всіма спеціальностями, які існують у школах естетичного виховання м. Харкова та Харківської області. Олімпіада з історії образотворчого мистецтва — один із таких заходів, що сприяє збереженню та примноженню духовного спадку поколінь, вихованню поважного відношення до культури різних народів, пошуку талановитих у професійному відношенні дітей. До речі, такі змагання серед учнів шкіл естетичного виховання, які вивчають у закладах мистецтвознавство, на території України проводяться тільки в Харківській області. Приємно, що з року в рік учні нашої школи демонструють міцні знання з цього предмету і відзначаються дипломами переможців. Не став виключенням в цьому сенсі і нинішній рік: дипломантом Олімпіади - 2016 стала семикласниця ІДХШ Олександра Гудкова, яка виборола це право серед 46 учнів шкіл естетичного виховання нашого регіону. Високі результати на цьому змаганні продемонстрували також ще дві однокласниці Олександри — Юлія Волкова і Світлана Коноваленко.

Тож, поздоровляємо наших вихованок з успіхом, який сприятиме зміцненню рейтингу ІДХШ серед 78 шкіл естетичного виховання Харкова і області.

Кiлькiсть переглядiв: 192

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.